Valendream

Gratis verzending binnen Nederland boven de € 50,- | Free shipping CANADA over € 100,-

Skincare

Ontdek onze ‘Conscious Collections’: duurzame, vegan-friendly skincare, zorgvuldig samengesteld voor jouw stralende huid. Bij Valendream staat kwaliteit en duurzaamheid voorop, zodat jij met zelfvertrouwen kunt genieten van pure luxe voor jouw huid, waar je ook bent. Onze skincare producten, met vegan-friendly en dierproefvrije ingrediënten, is vrij van allergenen, parabenen en andere schadelijke stoffen. Gemaakt met liefde en respect voor jou en onze planeet, én veilig voor onze oceanen

Duurzame Ingrediënten & Milieubewuste Productie

Al de skincareproducten op Valendream zijn samengesteld met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om zowel jouw huid als het milieu te respecteren. Vanaf de bron tot het eindproduct streven we naar duurzaamheid. Het productieproces van alle skincare minimaliseert afval en energieverbruik en is verpakt in recyclebare verpakkingen. Ontdek waar onze ingrediënten vandaan komen en hoe we een ethisch verantwoorde toeleveringsketen onderhouden. We geloven in volledige transparantie over wat je op je huid aanbrengt.

Zelfliefde
&
Wellness

Lees onze blogs voor zelfzorgtips en ontdek hoe onze producten niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook aan een stralende huid, innerlijke rust en jouw welzijn. Lees verhalen van onze community over hoe het gebruik van Valendream's skincare niet alleen hun huid heeft doen stralen, maar ook heeft bijgedragen aan een positieve mindset en dagelijkse zelfverzorging. Elk product wordt geleverd met een inspirerende quote over een beter milieu, om je eraan te herinneren dat het gebruik van onze skincare niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor de planeet. Het is een kleine daad van zelfliefde met grote impact op de wereld om ons heen.