Valendream

Gratis verzending binnen Nederland boven de € 50,- | Free shipping CANADA over € 100,-

Skincare

In onze ‘Conscious Collections’ ontdek je duurzame en vegan friendly skincare producten, zorgvuldig geselecteerd voor jou. Bij Valendream ligt de nadruk op milieubewuste materialen en eerlijke productie, zodat je vol zelfvertrouwen kunt stralen met de juiste skincare producten voor jouw huid.

Of je nu geniet van een heerlijke vakantie of ontspant in je eigen omgeving, Valendream’s producten staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onze skincare is volledig vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten; vegan friendly, dierproefvrij, zoveel mogelijk allergeen vrij en vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen. Gemaakt met liefde en duurzaamheid in gedachten, veilig voor jouw huid en onze planeet!

Omarm jezelf en geniet in het moment, want ‘Self-care is the best care.

Duurzame Ingrediënten & Milieubewuste Productie

Al de skincareproducten op Valendream zijn samengesteld met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om zowel jouw huid als het milieu te respecteren. Vanaf de bron tot het eindproduct streven we naar duurzaamheid. Het productieproces van alle skincare minimaliseert afval en energieverbruik en is verpakt in recyclebare verpakkingen. Ontdek waar onze ingrediënten vandaan komen en hoe we een ethisch verantwoorde toeleveringsketen onderhouden. We geloven in volledige transparantie over wat je op je huid aanbrengt.

Zelfliefde
&
Wellness

Lees onze blogs voor zelfzorgtips en ontdek hoe onze producten niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook aan een stralende huid, innerlijke rust en jouw welzijn. Lees verhalen van onze community over hoe het gebruik van Valendream's skincare niet alleen hun huid heeft doen stralen, maar ook heeft bijgedragen aan een positieve mindset en dagelijkse zelfverzorging. Elk product wordt geleverd met een inspirerende quote over een beter milieu, om je eraan te herinneren dat het gebruik van onze skincare niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor de planeet. Het is een kleine daad van zelfliefde met grote impact op de wereld om ons heen.