Valendream

Gratis verzending binnen Nederland boven de € 50,- | Free shipping CANADA over € 100,-

About us

Biologische, duurzame en vegan friendly swimwear en skincare, verzameld vanuit de hele wereld, geïnspireerd door onze reizen. 

‘We always dream wandering bounty islands, white sands and turquoise waters’

Onze drijfveer

Sterk beïnvloed en geïnspireerd door onze reizen, wat wij hebben mogen zien en ervaren, en gemotiveerd door onze diepgewortelde wens om bij te dragen aan de sociale ontwikkeling van de wereld waarin we leven, zijn we begonnen met het na streven van onze droom; het creëren van een platform dat niet alleen onze holistische benaderingen kan vertegenwoordigen, maar ook kan bijdragen aan het positief beïnvloeden van de wereld om ons heen.

Bij Valendream, geloven wij in de ‘sandy toes, salty hair, sunkissed skin’ levensstijl; Je kunt ons vinden aan de kust, in de zon, het zand en de zee; we zijn eilanddromers. We staan voor een zorgeloze en actieve levensstijl. Wij staan voor betaalbare swimwear en skincare, maar wel van goede kwaliteit voor de stijlvolle en vooral milieubewuste vrouw.

Missie

 

Onze missie is om bij te dragen aan de sociale omgeving waarin wij leven, in plaats van deze te vernietigen. Dat is de reden waarom alle producten duurzaam, biologisch en vegan-friendly zijn! Er zitten geen conserveringsmiddelen in, het is verantwoord gemaakt dus er komt geen kinderarbeid aan te pas en alle skincare is dierproefvrij!

 

Bovendien geloven wij in het delen van de rijkdom met anderen, om het verschil te maken. Daarom zal er een percentage van de winst worden gedoneerd aan verschillende organisaties. 

‘We live in a paradise called earth, and it’s our goal to preserve this paradise!’

Neem direct contact op

Wil je meer weten over duurzame swimwear of skincare producten van Valendream? Of heb je een vraag over een van onze collecties? Neem een kijkje bij onze FAQ-pagina om te zien of jouw vraag daar misschien al tussen staat. We staan met veel plezier voor je klaar om jouw shopervaring nog fijner te maken. Deel jouw bericht met ons door een mailtje te sturen naar info@valendream.com of verstuur jouw vraag via het contactformulier. Dank je wel voor jouw moeite en tijd! We reageren zo snel mogelijk op jouw bericht.

‘Sea’ you soon!