Valendream

Gratis verzending binnen Nederland boven de € 50,- | Free shipping CANADA over € 100,-

Swimwear

Ontdek onze ‘Conscious Collection’: duurzame, trendy badmode voor zelfbewuste vrouwen en kids. Bij Valendream staat kwaliteit en comfort centraal, met producten die jouw persoonlijke stijl omarmen. Met zorg geselecteerd vanuit de hele wereld en op één plek samengebracht, speciaal voor jou.

Vrouw

Dompel jezelf onder in de tijdloze elegantie van onze badkleding voor vrouwen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid te bieden. Gemaakt van Econyl, gerecyclede visnetten en vervaardigd door vrouwen, onder eerlijke omstandigheden, voor vrouwen. Of je nu de zon opzoekt op een exotisch strand of ontspant bij het zwembad, onze badmode is ontworpen om je te laten stralen. Kies uit een scala van moderne ontwerpen en duurzame materialen en ontdek hoe je met onze badkleding niet alleen deze zomer, maar het hele jaar door in stijl straalt!

Baby & Kind

Laat de kleintjes in stijl en met plezier spelen in onze collectie kinderbadkleding. Ontworpen met het comfort en de vrolijkheid van kinderen in gedachten, bieden onze zwemoutfits duurzame stoffen die bestand zijn tegen al hun avonturen in het water. Van zwembadpret tot strandavonturen, met onze badkleding kunnen kinderen vrij en veilig genieten van het zomerseizoen. Laat ze stralen en lachen met onze schattige en functionele ontwerpen. Wij hechten veel waarde aan een eerlijke en ethische productie. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat onze collectie zowel zacht is voor onze kleintjes als voor onze planeet. We zijn vastberaden om verandering teweeg te brengen, niet alleen voor kinderen, maar ook voor de wereld waarin ze opgroeien.