Valendream

Gratis verzending binnen Nederland boven de € 50,- | Free shipping CANADA over € 100,-

Swimwear

In onze ‘Conscious Collection’ ontdek je duurzame en trendy badmode, zorgvuldig geselecteerd voor jou. Bij Valendream ligt de nadruk op milieubewuste materialen en eerlijke productie, zodat je vol zelfvertrouwen kunt stralen in badkleding die jouw persoonlijke stijl omarmt. Of je nu van een welverdiende strandvakantie geniet of ontspant aan het zwembad, Valendream’s producten staan voor kwaliteit en comfort, zoals je van ons gewend bent. Omarm jezelf en geniet in het moment, want ‘Life is better at the beach. Maak niet alleen deze zomer, maar het hele jaar onvergetelijk met Valenream’s badmode.

Onze zwemkleding is volledig vervaardigd van Econyl, dat wordt geproduceerd uit gerecyclede visnetten. Gemaakt door vrouwen, voor vrouwen, en bovendien veilig voor onze oceanen en het zeeleven! Met zorg geselecteerd vanuit de hele wereld en op één plek samengebracht, speciaal voor jou.

Vrouw

Dompel jezelf onder in de tijdloze elegantie van onze badkleding voor vrouwen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid te bieden. Gemaakt van Econyl, gerecyclede visnetten en vervaardigd door vrouwen, onder eerlijke omstandigheden, voor vrouwen. Of je nu de zon opzoekt op een exotisch strand of ontspant bij het zwembad, onze badmode is ontworpen om je te laten stralen. Kies uit een scala van moderne ontwerpen en duurzame materialen en ontdek hoe je met onze badkleding niet alleen deze zomer, maar het hele jaar door in stijl straalt!

Baby & Kind

Laat de kleintjes in stijl en met plezier spelen in onze collectie kinderbadkleding. Ontworpen met het comfort en de vrolijkheid van kinderen in gedachten, bieden onze zwemoutfits duurzame stoffen die bestand zijn tegen al hun avonturen in het water. Van zwembadpret tot strandavonturen, met onze badkleding kunnen kinderen vrij en veilig genieten van het zomerseizoen. Laat ze stralen en lachen met onze schattige en functionele ontwerpen. Wij hechten veel waarde aan een eerlijke en ethische productie. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat onze collectie zowel zacht is voor onze kleintjes als voor onze planeet. We zijn vastberaden om verandering teweeg te brengen, niet alleen voor kinderen, maar ook voor de wereld waarin ze opgroeien.

Meer over mij

Nadat ik de wereld heb mogen ontdekken en vele prachtige plekken heb bezocht, is mijn liefde voor het strand en de oceaan alleen maar sterker geworden. De serene golven, het zand tussen mijn tenen en de onmetelijke schoonheid van de kustlijn hebben altijd een speciale plaats in mijn hart gehad. Maar reizen bracht me ook oog in oog met de kwetsbaarheid van onze planeet. Het zicht van vervuiling en de impact op onze oceanen deed me nadenken.

Daarom heb ik besloten mijn passie voor duurzaamheid te combineren met mijn liefde voor het strand. Na vele avonturen en ontmoetingen met inspirerende mensen van over de hele wereld, besloot ik dat het tijd was om mijn steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Ik geloof dat we allemaal een rol te spelen hebben in het beschermen van de prachtige plekken die we hebben bezocht en het creëren van een leefbare planeet voor toekomstige generaties.

Met een diepe toewijding aan het beschermen van onze planeet en oceanen, want zij zijn werkelijk ‘de bron van al het leven’. Onze acties vandaag bepalen de kwaliteit van morgen, en het is mijn missie om bij te dragen aan het behoud van deze kostbare bronnen voor de generaties die nog komen.