Valendream

Gratis verzending binnen Nederland boven de € 50,- | Free shipping CANADA over € 100,-

In 2007 werd SO’BiO étic® opgericht als reactie op het groeiende wantrouwen van vrouwen tegenover de wereldwijde cosmetica-industrie.  SO’BiO étic® besefte dat het dringend noodzakelijk was om natuurlijke én biologische cosmetica aan te bieden, om zo veiligheid, doeltreffendheid en plezier met elkaar te verenigen.

In elke vrouw sluimert een natuurlijke schoonheid. Alleen natuurlijke en biologische cosmeticaproducten kunnen dit schoonheidskapitaal bevorderen omdat zij een harmonieuze band weten te leggen met de diepste natuur van de vrouw.

Om deze harmonie te creëren, ontwikkelt SO’BiO étic® uitzonderlijke verzorgingsproducten in perfecte symbiose met de huid.

• Wij tolereren geen bewezen of vermoede schadelijke bestanddelen in onze cosmetica,
• Onze verzorgingsproducten zijn gegarandeerd vrij van parabenen, glycolethers, siliconen, PEG, nanodeeltjes en chemische filters,
• Al onze formules worden systematisch aan strenge tolerantietests onderworpen.

 

 

Onze actieve bestanddelen


SO’BiO étic® heeft speciaal voor u biologische en kostbare actieve bestanddelen in hun zuiverste en krachtigste vorm geselecteerd. Ontdek de ingrediënten met uitzonderlijke cosmetische eigenschappen en de ethische aanpak van SO’BiO étic® bij de selectie van zijn bevoorradingsketens.